OVERNATTING

Oversikt over innkvartering er klar: Skoleovernatting 2023.

Før deres avreise til vårens vakreste eventyr ber vi dere å lese vårt overnattingsreglement HER

Alle spillere/ledere/foreldre som betaler for deltakerkort tilbys overnatting på en av distriktets skoler.

Alle lag fra en og samme klubb forlegges på samme skole. På grunn av begrenset kapasitet kan to lag fra samme klubb bli forlagt i ett klasserom og flere lag i samma gymsal. Gutte- og jentelag blir ikke plassert i samme rom/sal.

 

NB! IKKE GÅ INN PÅ SKOLEN FØR KL. 17.00 PGA SKOLEFRITIDSORDNING OG RENHOLD.

 

Innkvartering på skolene er ikke mulig før kl.17.00. Laglederne skal kontakte våre skolevakter for å få tildelt rom, ikke velg rommene på egen hånd.

 

SKOLENE HAR INNFØRT SKO-FRIE SONER!

Det som er nytt av året er at i en rekke skoler er det innført skofri sone. Vi ber at alle deltakere tar hensyn til det. Når du ankommer skolen vil du få mer informasjon fra våre skolevakter.

Følgende skoler har skofri soner:

- Hammartun barneskole
- Jørstadmoen skole
- Lillehammer læringssenter
- Nordre Ål skole
- Røyslimoen barneskole
- Smestad ungdomsskole
- Søre Ål barneskole
- Åretta ungdomsskole

 

På grunn av skolens branninstrukser må alle lag fylle ut et skjema med oversikt over spillere/leder/foreldre som skal overnatte ved skolen. Listen må være korrekt i forhold til hvem som sover i hvilket rom.

 

Klikk her for å åpne/laste ned skjemaet for ROMLISTE
 

Per lag signerer en leder kontrakt før rommet tildeles. Lagleder er ansvarlig for å følge branninstrukser og laget har erstatningsansvar for eventuelle ødeleggelser. Evt. krav ettersendes.

Det kreves at det alltid bor minst 1-en lagleder sammen med laget på klasserom. Det må også alltid være 1-en voksen til stede mens laget er på overnattingsstedet.

På skolene blir dere forlagt i klasserom eller i gymsal, dere må selv medbringe sovepose og liggeunderlag. Kun de rom/saler/områder som er tildelt skal benyttes

MERK! Plass per spiller/leder/foreldre beregnes ut fra 70-90 cm madrassbredde

Doble madrasser er i utgangspunktet ikke tillatt grunnet begrenset plass, men kan godtas hvis to personer ligger på én madrass.

Vi ber at laglederen tar bilde av klasserommet før det blir flyttet på pulter og stoler, klasserommene skal være slik de var ved ankomst!

Det er døgnkontinuerlig vakt på alle skoler. Arrangør er ikke ansvarlig for verdisaker.

ALLE LAG MÅ SJEKKE UT AV SKOLENE FØR KL. 14.00 PÅ SØNDAG.

Det er ikke mulig å oppbevare bagasje på skolene etter kl. 14.00.

Når dere forlater overnattingsstedet, skal det være i den stand man selv ønsker å finne den.

 

Det er ikke anledning til å benytte dusjer på alle skoler pga. for liten kapasitet på varmtvann, eller at de ikke har dusjer. Vi henstiller å benytte seg av dusjene i Håkons hall, Kristins hall og Ungdomshallen de har stor kapasitet! NB! Hallene er kun åpen når det foregår kamper. De som bor på Jørstadmoen skole benytter dusjene i Jorekstadhallen og de som bor på Søre Ål barneskole benytter Skogenhallen.

 

Vi HAR BEGRENSET PARKERINGSMULIGHETER VED HALLENE OG SKOLER OG OPPFORDRER DERE TIL Å BENYTTE DERE AV BALDUS BUSSENE. DE TAR DERE TRYGT FREM MELLOM ALLE ARENAER OG SKOLER!

Baldus bussene stopper i nærheten av skolene. Informasjon om bussruter vil bli gjort tilgjengelig på nettsiden og på skolene.

 

DET ER FORBUDT Å PARKERE PÅ SKOLEGÅRDENE OG INNKJØRINGER!

Anleggene skal i sin helhet være en bilfri sone, dette er nødvendig med tanke på deres og deltakernes sikkerhet ved brann eller andre hendelser. Bilister henvises til parkeringsplassene ved skolene.

DET ER FORBUDT Å PARKERE/OVERNATTE MED BOBILER PÅ SKOLENS PARKERINGSPLASSER ELLER OMRÅDE. VENNLIGST BRUK BYENS CAMPINGPLASSER!

 

Følgende skoler benyttes under Baldus Cup 2023:

Hammartun barneskole
Jørstadmoen skole
Nordre Ål skole
Lillehammer VGS avd. Nord
Lillehammer læringssenter
Røyslimoen Barneskole
Smestad ungdomsskole
Søre Ål barneskole
Åretta ungdomsskole
Gausdal VGS

 

BALDUS CUP